CWR Systemen
Ozon Techniek Tank-O3 Contact

 

 

 

CWR Systems B.V. is leverancier voor 3 ozon systemen, te weten:
- CWR Systems Water
- CWR Systems Air

CWR Systems WATERPEN

Voor outdoor- en wellness gebruik!
De WaterPen is een uniek high-tech-apparaat wat eveneens zuurstofradicalen produceert op basis van elektrolyse middels de E-Cell. De WaterPen werkt op basis van 4 AAA batterijen van 1,5 Volt per stuk. Daarnaast zijn er, middels een speciaal WaterPen-passtuk, diverse andere mogelijkheden, zoals een stroomvoorziening op basis van een zonnecel, een lichtnet- of een 12Volt adapter.
Outdoor:
Door de WaterPen een bepaalde tijd ingeschakeld in een glas of fles water te zeten, afhankelijk van de veronderstelde vervuiling van het water tussen de 3 en 25 minuten, wordt het water volledig bacterie-, virus- en kiemvrij gemaakt. Dat wil zeggen dat vervuild water in korte tijd zodanig gezuiverd kan worden dat het 100% veilig is als drinkwater.
Wellness:
Wanneer de WaterPen gedurende een bepaalde tijd ingeschakeld in een glas water gezet wordt zal, afhankelijk van het gewenste resultaat, het water verrijkt worden met een minimale hoeveelheid zuurstofradicalen. Onder invloed van deze radicalen wordt het water zuurstofrijker. Een minimum aan zuurstofradicalen geeft een positieve invloed op de maag- en darmflora. Elke dag 2 à 3 glazen "WaterPen"-water is dus goed voor je gezondheid en algehele conditie.
Technische informatie CWR WaterPen-techniek:
Onderstaand schema geeft een aantal mogelijkheden van de WaterPen, en de aansluitingen daarvan, op een speelse wijze aan. De techniek is gelijk aan het CWR-Systeem.

< terug <