CWR Systemen
Ozon Techniek Tank-O3 Contact

 

E-Cell

 

ZR Drukfles

 

 

 

De voordelen van de E-Cell op een rij:

- Microbiologische bescherming van watertank- en leidingsystemen zonder toevoeging van chemicaliën zoals bijvoorbeeld chloorverbindingen, zilverionen etc.
- Ook werkzaam op onbereikbare plaatsen door de gasvorm van het desinfecteringsmiddel.
- Uiterst effectief in afbraak en voorkoming van biofilm.
- Bouwt zichzelf af!
- Door de compacte vorm is het systeem in bijna alle tank- en leidingsystemen in te bouwen.
- Eenvoudige installatie.
- Minimaal stroomverbruik, laagspanning, geruisloos!
- Eenvoudig en minimaal onderhoud aan het systeem.
- Geringe investerings- en onderhoudskosten!
CWR Systems B.V. is leverancier voor 3 ozon systemen, te weten:
- CWR Systems Air
- CWR Systems Waterpen

CWR Systems WATER

We zijn in Nederland zó gewend aan hygiënisch, drinkbaar water dat we ons nauwelijks nog kunnen voorstellen dat daar problemen mee kunnen ontstaan. Als eigenaar van een boot, camper, caravan of aquarium weet u echter wel beter. Het innemen van schoon water is inderdaad geen probleem, maar het water schoon hòuden is een ander verhaal. 
Zeker op moeilijk toegankelijke plaatsen.
 
En wanneer u Europa intrekt en campings bezoekt of leeft op hotelkamers, dan is voorzichtigheid geboden!
Met het nieuwe Clean Water Reservoir System (CWR System) heeft u geen omkijken meer naar de kwaliteit van het water in uw watertank en leidingen. De E-Cell zorgt er namelijk voor dat de biofilm volledig wordt verwijderd en dat het geen kans meer heeft zich opnieuw te ontwikkelen.
Het systeem heeft daarbij als voordeel dat het niet alleen werkzaam is in het water zelf maar door zijn gasvorm ook in de lucht daarboven (in tanks etc.).
Omdat er in het leidingwater meestal kalk aanwezig is, en op sommige plaatsen zelfs èrg veel, bieden we een variant op het CWR Systeem aan, de ZR Drukfles.
Het principe blijft gelijk, maar nu hebben we de E-Cell ingebouwd in een glazen drukfles. Deze fles wordt gevuld met gedestilleerd water. Hierdoor voorkomen we kalkaanslag op de E-Cell, waardoor het onderhoud aan de E-Cell tot een minimum beperkt blijft.
Doordat de E-Cell in de drukfles is geplaatst worden nu in het gedestilleerde water de zuurstofradicalen aangemaakt. Door de druk die ontstaat in de fles worden de zuurstofradicalen middels een capillair (een minuscuul dun slangetje) naar het waterleiding- of tanksysteem getransporteerd.  
Het systeem kan ongestoord en goed controleerbaar zijn werk uitvoeren, waardoor ook nu weer waterleidingen en watertanks volledig vrij gemaakt worden van biofilm en deze geen kans meer heeft zich opnieuw te ontwikkelen.
Voor beide systemen geldt dus bovenal een preventieve werking tegen biofilm, en daarmee dus tegen allerlei virussen, algen, bacteriën waaronder legionella etc. etc.
Door de E-Cell wordt het water in leidingen en tanks geheel vrij gemaakt van aanslag door algen, bacteriën, virussen en kiemen. Met het CWR-System krijgt bijvoorbeeld de beruchte legionellabacterie geen enkele kans zich te ontwikkelen in de waterleiding of wateropslagsystemen. Het water in uw tank is altijd 100% schoon zonder dat u daarvoor milieubelastende middelen hoeft in te zetten of ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten. Met een geïnstalleerd CWR-System behoort het tijdrovende schoonmaken, ook van moeilijk bereikbare plaatsen, van uw watersysteem definitief tot het verleden. Uw leidingen en wateropslagplaatsen blijven volledig biofilm-vrij en daardoor veilig en hygiënisch. Dàt is het gemak èn de zekerheid van het internationaal gepatenteerde CWR-System.
Het CWR-System maakt en houdt ook aquaria virus- en kiemvrij, waardoor de waterkwaliteit voortdurend gewaarborgd wordt. Natuurlijk blijft het filtreren van water noodzakelijk om vaste deeltjes in het water, die er niet in thuishoren, te verwijderen. Onze toepassing is niet alleen hygiënisch maar tevens milieuverantwoord. Het systeem werkt namelijk zonder milieubelastende toevoegingen.